Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah beslediğini görmek

Rüyada timsah beslediğini görmek

Rüyada timsah beslediğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada timsah beslediğini gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Rüyada yavru timsah beslemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada evde yavru timsah beslemek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada timsah yavrusu beslemek çaresiz durumlarda kalacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah beslediğini görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada evde timsah beslemek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah beslemek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah derisi yüzmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments