Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru timsahlar görmek

Rüyada yavru timsahlar görmek

Rüyada yavru timsahlar görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsahlar gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, heveslerin söneceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsah beslemek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kafasının rahat olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yavru timsah görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru timsahlar görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret eder.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Rüyada timsah yavrusu beslemek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments