Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve timsah görmek

Rüyada deniz ve timsah görmek

Rüyada deniz ve timsah görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, büyük bir adım atılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, alışveriş yapacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ve timsah gördüyseniz:

  • Bazı çelişkili veya problemli durumlar kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve timsah görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahı denizde görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işarettir.

Rüyada denizde timsah görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada deniz içinde timsah görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada denizde timsahlar görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments