Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın altında timsah görmek

Rüyada yatağın altında timsah görmek

Rüyada yatağın altında timsah görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, huzur dolu günler geçireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, ne yapacağına işaret eder.

Rüyada yatağın altında timsah gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada yatağın altında timsah görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta timsah görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağın altında akrep görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada yatağın altında yılan görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yatağın altında muska görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak altında yılan görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta altına kaçırmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın altında fare görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments