Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük timsah görmek

Rüyada küçük timsah görmek

Rüyada küçük timsah görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayattan daha zevk alacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, geçim derdinin son bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük timsah gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada küçük timsahlar görmek eşi tarafından yüceltileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada küçük timsah görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada timsahtan kaçmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok eğleneceğine inanılır.

Rüyada evin içinde timsah görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet eder.

Rüyada timsah dövmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev timsah görmek çok güzel işlere gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette timsah görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın üstüne basmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments