Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsaha sarılmak

Rüyada timsaha sarılmak

Rüyada timsaha sarılmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada timsaha sarılmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada timsaha sarılmak bilakis malının çoğalacağına, gözden düşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı timsah görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada timsah derisi görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah kovalaması görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Rüyada balık ve timsah görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil timsah görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rahat bir döneme girileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada timsah kavga etmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ezmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments