Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah yavrusu öldürmek

Rüyada timsah yavrusu öldürmek

Rüyada timsah yavrusu öldürmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Rüyada yavru timsah öldürmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada evde yavru timsah beslemek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yavru timsahlar görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine tabir olunur.

Rüyada evde yavru timsah görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yavru timsah beslemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek huzur ve kazanç getireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments