Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yavru timsah öldürmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada timsah yavrulari görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada timsah yavrusu beslemek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada yavru timsah görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments