Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ve yavrusunu görmek

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada timsah ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, ün salacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada yavru timsahlar görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yavru timsah görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada yavru timsah beslemek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek yüklü siparişler alacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına delalettir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments