Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah taşımak

Rüyada timsah taşımak

Rüyada timsah taşımak güzel günlere kavuşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah taşımak gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada timsah taşımak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada timsaha binmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada timsahı evde görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, dolandırılacağına işarettir.

Rüyada birçok timsah görmek yürek yakan biri haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada konuşan timsah görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada yavru timsah görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Rüyada timsah dövmesi görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments