Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı evde görmek

Rüyada timsahı evde görmek

Rüyada timsahı evde görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada timsahı evde gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek yeni mallara sahip olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalettir.

Rüyada ev içinde timsah görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada evde timsahlar görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulur.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada timsahı evde görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada evde yavru timsah görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada evde timsah beslemek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments