Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan timsah görmek

Rüyada konuşan timsah görmek

Rüyada konuşan timsah görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, sorunların gittikçe artacağına, yükseleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşan timsah gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Rüyada konuşan timsah görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahı görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına işaret eder.

Rüyada timsahın üstüne binmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah ve yılan görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahtan korkmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek işlerin daha kötüleşeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments