Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok timsah görmek

Rüyada birçok timsah görmek

Rüyada birçok timsah görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada birçok timsah gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada birçok timsah görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birçok kapı açmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok civciv görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok çizme görmek namının yürüyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birçok yüzük takmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok yüzük görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Rüyada birçok ev görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına inanılır.

Rüyada birçok hamile kadın görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments