Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru timsah görmek

Rüyada yavru timsah görmek

Rüyada yavru timsah görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru timsah gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, cebinin para göreceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsah görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, ufkunun açılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek isteklerini yerine geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yavru timsah öldürmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Rüyada timsah yavrusu beslemek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments