Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsaha binmek

Rüyada timsaha binmek

Rüyada timsaha binmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yarınlarına inanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada timsaha binmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Rüyada timsahın üstüne binmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada timsaha binmek evine huzur ve bereketin geleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada yavru timsah öldürmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işsiz kalmaya, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Rüyada timsah taşımak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada yavru timsah görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede timsah görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah olmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah öldürmek düzeninin sarsılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments