Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah dövmesi görmek

Rüyada timsah dövmesi görmek

Rüyada timsah dövmesi görmek kötü günlerinin biteceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada timsah dövmesi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada timsah dövmesi görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş dövme görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde dövme görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak hile ile mal elde etmeye, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan dövmesi görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine dövme yapmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments