Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah kovalamak

Rüyada timsah kovalamak

Rüyada timsah kovalamak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada timsah kovalamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada timsahın kovaladığını görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, canın sıkılacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada timsah kovalamak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, helal rızık yiyeceğine inanılır.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek insanların yolunu aydınlatacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada karada timsah görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada suda timsah öldürmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, dünya malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada uçan timsah görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın üstüne basmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çabalarının boşa çıkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada timsah kavga etmek ağlayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments