Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan timsah görmek

Rüyada uçan timsah görmek

Rüyada uçan timsah görmek zor bir dönem geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan timsah gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Rüyada uçan timsah görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah ve oynamak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada timsah kaçmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın saldırdığını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah öldürmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü timsah görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü timsah görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yerinde saymayacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments