Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yüzlü timsah görmek

Rüyada insan yüzlü timsah görmek

Rüyada insan yüzlü timsah görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, üzüntülerinin biteceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzlü timsah gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzen timsah görmek düşünmeden hareket edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada yüzerken timsah görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dualarına karşılık alacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, elindekini de bitireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen timsah görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çektiği zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada insanı timsah olarak görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments