Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada timsah görmek

Rüyada karada timsah görmek

Rüyada karada timsah görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına yorulur.

Rüyada karada timsah gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada timsahı karada görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karada timsah görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karada tekne görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada karada balina görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada karada gemiye binmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet eder.

Rüyada karada köpekbalığı görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığını karada görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, evlerin ayrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments