Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın kovaladığını görmek

Rüyada timsahın kovaladığını görmek

Rüyada timsahın kovaladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahın kovaladığını gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada timsah kovalamak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada timsahın kovaladığını görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde timsah görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, tüm sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada timsah üzerinde yürümek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, patlama noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada timsahın yediğini görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah ve balık görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsahlar görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalettir.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments