Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah kavga etmek

Rüyada timsah kavga etmek

Rüyada timsah kavga etmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada timsah kavga etmek gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada timsah kavga etmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet eder.

Rüyada timsah iskeleti görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işarettir.

Rüyada ağzı açık timsah görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah yediğini görmek büyük bir karar verileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada nehirde timsah görmek güvensizlik duymaya, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments