Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yaptıracağını görmek

Rüyada dövme yaptıracağını görmek

Rüyada dövme yaptıracağını görmek artık kötü günler yaşamayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, düşmanların barışacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi durumun düzeleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövme yaptıracağını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline dövme yaptırmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta dövme görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hasret çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövme pilavı görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, ticaretin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacakta dövme görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada akrep dövmesi görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments