Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine dövme yapmak

Rüyada birine dövme yapmak

Rüyada birine dövme yapmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada birine dövme yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada koluna dövme yapmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birine dövme yapmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet etmektedir.

Rüyada kendine dövme yapmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, deneyim kazanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövmeciye gitmek çok büyük zorluklar çekeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında dövme görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada örümcek dövmesi görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine inanılır.

Rüyada kolunda dövme görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, helal rızka sahip olunacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments