Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde dövme görmek

Rüyada göğsünde dövme görmek

Rüyada göğsünde dövme görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, suçlamalardan aklanılacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde dövme gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Rüyada göğsünde dövme görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada koluna dövme yaptırmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yüzün güleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yemek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmak istemek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül dövmesi yaptırmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada dövmeli kol görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments