Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş dövme görmek

Rüyada pişmiş dövme görmek

Rüyada pişmiş dövme görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, oldukça büyük başarılara rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş dövme gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Rüyada pişmiş dövme görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada elde dövme görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah dövme görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek güzel ve doğru işler yapacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, hayatına bakacağına alamet eder.

Rüyada timsah dövmesi görmek kısmetinin artacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına inanılır.

Rüyada beline dövme yaptırmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments