Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına dövme yaptırmak

Rüyada bacağına dövme yaptırmak

Rüyada bacağına dövme yaptırmak bazen de rahat geçeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada bacakta dövme görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada bacağında dövme görmek daima afiyette olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yıldız dövmesi görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada kalıcı dövme görmek borçlarının da kapanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Rüyada fil dövmesi görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments