Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan dövmesi görmek

Rüyada aslan dövmesi görmek

Rüyada aslan dövmesi görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada aslan dövmesi gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada aslan dövmesi görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın dövmesini görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş dövme görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptıran görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dövme yaptırmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments