Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah derisi görmek

Rüyada timsah derisi görmek

Rüyada timsah derisi görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah derisi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah derisi görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, doyasıya sefasını süreceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada timsah derisi yüzmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada timsah dövmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aradaki buzları eriteceğine delalettir.

Rüyada timsah yakalamak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsaha basmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yüceltileceği sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada timsaha binmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada sarı timsah görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments