Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah yakalamak

Rüyada timsah yakalamak

Rüyada timsah yakalamak haksızlık ve nankörlük göreceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah yakalamak gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada timsah yakalamak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahı yakalamak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah resmi görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada timsahtan kaçmak malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada timsah tutmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada timsah ayağı görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments