Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah dövmek

Rüyada timsah dövmek

Rüyada timsah dövmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada timsah dövmek gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Rüyada timsah dövmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada beyaz timsah görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada sırtında timsah görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan timsah görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine inanılır.

Rüyada timsah eti görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil timsah görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve timsah görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments