Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah derisi yüzmek

Rüyada timsah derisi yüzmek

Rüyada timsah derisi yüzmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada timsah derisi yüzmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada timsah derisi görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada timsahlarla yüzmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada timsahla yüzmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi derisi yüzmek kötü halin son bulacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, güvensizlik duymaya inanılır.

Rüyada keçinin derisini yüzmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments