Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek kazancın katbekat artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah derisi yüzmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah derisi görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek kendisini iyi hissedeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine inanılır.

Rüyada suda yüzen timsah görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada timsahı yüzerken görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada yüzerken timsah görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kafa dağıtacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments