Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı timsah görmek

Rüyada sarı timsah görmek

Rüyada sarı timsah görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada sarı timsah gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sarı timsah görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada timsaha sarılmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada evde timsah görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada timsah üzerinde yürümek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada timsah yavrulari görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada balık ve timsah görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada timsah kovalaması görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah timsah görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments