Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki kuyruğu görmek

Rüyada tilki kuyruğu görmek

Rüyada tilki kuyruğu görmek maneviyata yöneleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına tabir olunur.

Rüyada tilki kuyruğu gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kurt ve tilki görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tilkiler görmek zahmete düşeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki ölüsü görmek rahata ve huzura kavuşacağına, çaresizleşeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tilki ve köpek görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bilgi ile donanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada ölü tilki görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki sevmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments