Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki sevmek

Rüyada tilki sevmek

Rüyada tilki sevmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tilki sevmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tilkiyi sevmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, düzeninin sarsılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada tilki sevmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Rüyada tilki eti görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dünya malına kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada konuşan tilki görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tilki kovaladığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki ve koyun görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz tilki görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki ve köpek görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments