Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki ölüsü görmek

Rüyada tilki ölüsü görmek

Rüyada tilki ölüsü görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada tilki ölüsü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Rüyada tilki ölüsü görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ölü tilki görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işarettir.

Rüyada mavi tilki görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kendisini çok yıpratacağına işarettir.

Rüyada tilkiler görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada tilki görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki postu görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, bir anda yükseleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurt tilki görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada tilki kovalamak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments