Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki kuyruğu koparmak

Rüyada tilki kuyruğu koparmak

Rüyada tilki kuyruğu koparmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hafifleyeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak yeni bir işe girileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine tabir olunur.

Rüyada tilki kuyruğu görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tilki yavruları görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölü tilki görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilkinin saldırdığını görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada tilki ve koyun görmek kar sağlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki saldırması görmek memur ise terfi edeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments