Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tilki görmek

Rüyada ölü tilki görmek

Rüyada ölü tilki görmek daha fazla yakınlaşacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ölü tilki gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Rüyada tilki ölüsü görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada ölü tilki görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tilki avlamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada tilki tutmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada tilki postu görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada evinde tilki görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi tilki görmek yaşanan yokluğun biteceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments