Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki ve köpek görmek

Rüyada tilki ve köpek görmek

Rüyada tilki ve köpek görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki ve köpek gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada tilki köpek görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Rüyada tilki ve köpek görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada köpek ve tilki görmek çok daha mutlu olunacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tavşan ve tilki görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine inanılır.

Rüyada tilki ısırdığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada tilki ve yavrusunu görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah tilki görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments