Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt ve tilki görmek

Rüyada kurt ve tilki görmek

Rüyada kurt ve tilki görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, rahat yüzü göreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet eder.

Rüyada kurt ve tilki gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada tilki ve kurt görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada kurt tilki görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kurt ve tilki görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Rüyada tilki kurt görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, emeklerinin heba olacağına delalet eder.

Rüyada tilki ölüsü görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Rüyada tilki kürkü giymek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada tilki dövmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru tilki görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments