Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilkiler görmek

Rüyada tilkiler görmek

Rüyada tilkiler görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada tilkiler gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Rüyada mavi tilki görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada tilki ve kurt görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada tilki yakalamak hayra ve esenliğe, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalet eder.

Rüyada tilki görmek işlerin kapanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada tilki tarafından ısırılmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet eder.

Rüyada tilki ini görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, elinin darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara tilki görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tilkinin saldırdığını görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments