Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihin kırıldığını görmek

Rüyada tesbihin kırıldığını görmek

Rüyada tesbihin kırıldığını görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine alamet eder.

Rüyada tesbihin kırıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada tesbihin kırıldığını görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış tesbih görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada tesbih püskülü görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, keyfin bozulacağına işarettir.

Rüyada tesbih saymak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada tesbihler görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Rüyada tesbihi düşürmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihi görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments