Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih saymak

Rüyada tesbih saymak

Rüyada tesbih saymak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Rüyada tesbih saymak gördüyseniz:

  • Hayatınızı sürdürmenizi veya daha fazla ya da daha rahat kazanmanızı sağlayacak iş modelleri üzerine çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada tesbih saymak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Rüyada yumurta saymak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada para bulmak ve saymak yeni iş fırsatları yakalayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada madeni para saymak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinin para saydığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dakika saymak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada günleri saymak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments