Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihler görmek

Rüyada tesbihler görmek

Rüyada tesbihler görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada tesbihler gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada tesbih görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada tesbih tanelerini toplamak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, moralinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tesbih dizmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi tesbih görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbihler bulmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada tesbih duası okumak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tesbih dizdiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, zaferlere doymayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments