Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış tesbih görmek

Rüyada kırılmış tesbih görmek

Rüyada kırılmış tesbih görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kırılmış tesbih gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada tesbihin kırıldığını görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hataların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kırılmış tesbih görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, gülen yüzünün solacağına, duygularının karşılığını alamayacağına işarettir.

Rüyada tesbih öpmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada küçük tesbih görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih dağıtmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbihi kaybetmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada bordo tesbih görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbihi başkasına vermek düşmanlarla beraber oturmaya, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments