Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi görmek

Rüyada tesbihi görmek

Rüyada tesbihi görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, mevkie edineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada tesbihi gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Rüyada tesbih tanesi görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopan tesbih görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine tesbih hediye etmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tesbih çekmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine inanılır.

Rüyada tesbih atmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih hediye almak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada tesbih yutmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tesbihi koluna takmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments