Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi düşürmek

Rüyada tesbihi düşürmek

Rüyada tesbihi düşürmek işinden evine gidip geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, her istediğini elde edeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada tesbihi düşürmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ya da birlikte iş yaptığınız kişileri inceleyerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada tesbih düşürmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tesbihi düşürmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete tesbih düşürmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih taşı görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun tesbih görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, yanlış yollardan döneceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tesbihler bulmak işinin ehli olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih toplamak rütbe edineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek arzularının yerine geleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments