Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kendisi ile gururlanacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı tesbih gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Rüyada oltu taşı tesbih görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada tesbih taşı görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Rüyada taş tesbih görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tesbih görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada yeşil tesbih çekmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments