Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih püskülü görmek

Rüyada tesbih püskülü görmek

Rüyada tesbih püskülü görmek güven kaybına uğrayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, borcunu ödeyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, elinin bolluk göreceğine, itibarının ve makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih püskülü gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada tesbih püskülü görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Rüyada püsküllü mısır görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada halı püskülü görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, işi ile gündeme geleceğine yorulur.

Rüyada namazda tesbih çekmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada bordo tesbih görmek arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada birden çok tesbih görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments